Om Xpert

Med lang erfaring hjelper vi deg med alt innen elektro!

Vi startet Xpert Installasjon i 2000. Den gangen var vi 5 engasjerte og dedikerte fagfolk som ønsket å sette kunde i fokus og tilby de beste løsningen på markedet.

Snart 20 år senere er visjonen fortsatt den samme:

Vi skal gjennom godt samarbeid og en kundeorientert holdning tilby våre kunde de beste og tryggeste løsningene på markedet.


Eiere og drivere har vært i selskapet siden starten, og vi er alle ydmyke og stolte av i dag å være Vestfolds største privateide installasjonsbedrift.

Siden 2000 har selskapet vokst fra 5 elektrikere til nærmere 100 ansatte i 2018. Med veksten har muligheten for å ta på seg store prosjekter kommet. Vi har, i de årene vi har drevet, hatt en spennende utvikling i form av prosjekter, samarbeidspartnere og kompetanse.

Våre verdier

 • Kundetilfredshet
 • Faglig dyktighet
 • Fremtidsrettet
 • Kreative
 • Spreke

Våre verdier har vi med oss i det daglige og alt vi gjør.
Så – hva betyr våre verdier for oss og for deg som kunde?

Vi ønsker helt enkelt fornøyde kunder! Alle kundene våre er viktige og vi ønsker et godt samarbeid med våre kunder for å sikre at de får de løsningene de ønsker.
Av oss skal du få trygge og gode løsninger du kan leve godt med i dag og i fremtiden.

Våre elektikere er stolte av faget sitt! Vi setter profesjonalitet og faglig dyktighet høyt. Vi er opptatt av kontinuerlig kompetanseheving og er til en hver tid oppdatert på forskrfter og regelverk, i tillegg til det siste i vår produktverden.

Våre løsninger skal til en hver tid være oppdaterte og fremtidsrettet. Vi er opptatt av å følge med i utviklingen og har fokus på det grønne skiftet. Våre løsninger og produkter møter morgendagens hverdag og behov.

Vi tenker nytt! Vi tilbyr både tradisjonelle løsninger og de mer utradisjonelle. Vi er ikke redde for å komme med nye forslag og tenke utenfor boksen så lenge løsningen som leveres er trygge.

Vi er en sprek gjeng som skal ha det morsomt på jobb. Vi mener at dersom vi tar godt vare på det psykososiale, vil vi trives bedre, yte bedre og være mer skjerpet i et hektisk arbeidshverdag.
Vi er flinke til å gjøre ting sammen – og det er helst utendørs og inkluderer en ny aktivitet eller utfordring.

Vår historie

2000 Jørgen Landskaug tok initiativet til å starte Xpert Installasjon AS. Den gangen var vi 5 ansatte – blant de, daglig leder Dagfinn Kreken.

Vi vokste sakte men sikkert og var etterhvert en gjeng på 40 elektrikere.
Xpert har alltid hatt fokus på serviceoppdrag hos privatpersoner, men veksten vår muliggjorde det å ta på seg større prosjekter innen næring.
Nå kan vi se tilbake på tusenvis av fornøyde privatkunder, som gjerne ringer oss igjen, samt mange spennende og utfordrende prosjekter av ulik størrelse. Vi har samarbeidet med de fleste store entreprenørene og kan vise til en bredde når det gjelder prosjekter – fra lysekronen i nye operaen til togstasjonen i Holmestrand.

2013 Vi kjøpte Ditmar Enge i Sandefjord. Med Ditmar Enge fulgte det erfarne elektrikere og nye kunder. Det gjorde oss i tillegg mer tilgjengelige i sørfylket.

Etterspørselen etter våre tjenester har økt, og vi er så heldige at vi ofte opplever å være den foretrukne samarbeidspartner.
For å styrke vår tilstedeværelse og muligheter for å tilby våre tjenester i hele det sentrale Østlandsområdet valgt vi å vokse ytterligere.

2017 Xpert var med å etablere BlueTec. Vi har alltid vært opptatt av å være fremtidsrettet, og det grønne skiftet er en realitet. Etableringen av et firma som er totalleverandør av alt innen elbil-lading og solenergi ble en selvfølgelighet. Selvom BlueTec drives som et selvstendig selskap, spiller vi på hverandre og er opptatt av en god synergi. Les mer om BlueTec
2018 Vi kjøpte Tenvik Elektro som vil fortsette å være lokalisert i Færder kommune, og serve kundene her. Vi har folk som har fokusområder som blant annet internkontroll og el-sjekk. Vi valgte å trekke ut dette fagområdet for samle kunnskapen og kompetanse på et sted og styrke vårt tilbud.

Vi i Xpert vil fortsette å tenke fremover. Vi ønsker å være en fremtidsrettet samarbeidspartner på alle måter; både når det gjelder våre tilbud, tilgjengelighet, produkter og vår arbeidsmåte. Hos oss skal det være trygt og godt å være kunde!

Selskapet er:

 • Autorisert elektroinstallatør
 • Autorisert EKOM-installatør
 • Off. godkjent El.takst
 • Godkjent for ansvarsrett
 • Miljøsertifisert
 • Startbank godkjent
 • ISO 9001:2015

Vi hjelper deg med ditt prosjekt – stort eller lite - vi er klare for jobb. Både inne og ute!

Kontakt oss for hjelp