Belysning

Tjøme Eiendom

Fra en lyspære på hushjørnet, har utendørsbelysning utviklet seg til å bli det reneste kunstverk. Vakre bygninger og stilige tomter, våkner nå til liv også i mørket.

Det er nattes tid, og vi er på idylliske Tjøme der Xpert har montert lyset både ute og inne. Allerede i innkjørselen blir man møtt med behagelig lys i bakken, og langs innrammingen av tomten.

Med dagens tilrettelegging med tanke på både lys og isolasjon, blir hytta nå brukt i langt større deler av året. Eier kan for eksempel berette om at nevnte tre var ganske så magisk å se på når vinterstormen raste og snøen lavet ned.

Som bildene viser, er et stort antall lister i så vel himlinger som gulv blitt belyst, og i møte med den nydelige solnedgangen fortoner lyset seg fantastisk. Det være seg det omskiftelige lyset i jacuzzien, det nennsomt opplyste grillområdet, belysningen ned mot bryggen, de opplyste buskene rundt, og selvsagt nevnte tre som stiger mot himmelen i forkant av bygningen.

På innsiden er heller ikke noe overlatt til tilfeldigheten. Spesialtilpassede nærmest usynlige spotter i taket, suppleres av små staver med lys som markerer eksempelvis trappene. I dusjene overøses man dessuten ikke bare av vann, i dusjkammer med vann fra flere kanter, kommer også lyset fra alle kanter.

Hjemmekinoavdelingen, har også delikate lysstriper, som binder den sammen med store integrerte skap i entreen. Alt kan selvsagt styres fra en fjernkontroll.

231
Antall lyspærer er brukt i prosjektet for å skape den flotte stemningen over hele eiendommen.
Kategori: Privathus

Vi hjelper deg med ditt prosjekt – stort eller lite - vi er klare for jobb. Både inne og ute!

Kontakt oss for hjelp